Wanneer

1 november 2017

Hoe laat

13.00 - 16.30

Waar

De Koperen Tuin

Circulair denken én werken is een onvermijdelijke ontwikkeling die op iedere gemeente afkomt. Bent u al bezig? Hebt u de eerste stappen al gezet? Deel ervaringen en haal inspiratie tijdens de Regiobijeenkomst Circulaire economie en de openbare ruimte van Vereniging Stadswerk. Niet toevallig in koploper-gemeente Leeuwarden! Zet 1 november in de agenda!

Inspiratie opdoen in Leeuwarden

De gemeente Leeuwarden is – samen met de regio – volop bezig om concrete stappen te zetten in de circulaire economie. Denk aan concrete voorbeelden als een fietspad gemaakt van gebruikt wc papier, lantaarnpalen van gerecycled plastic en aan het grote overkoepelende programma Circulair Friesland. Genoeg aanleiding om één van de regiobijeenkomsten over circulaire economie en de openbare ruimte in deze koplopergemeente te organiseren!

Programma

Er zijn presentaties van de gemeente Leeuwarden, Stichting Circulaire Economie en NL Greenlabel. Tijdens de bijeenkomst is ruim de gelegenheid samen door te spreken over hoe u in uw situatie stappen kunt zetten richting een circulaire economie. We sluiten de bijeenkomst af met een inspirerende en prikkelende pitch (spreker volgt nog) waarover u tijdens de netwerkborrel verder kunt napraten.

Kijk voor het volledige programma en het aanmeldformulier op de website van Stadswerk.

Prinsentuin 1, 8911 DE Leeuwarden

Gezien op: Vereniging Stadswerk