Wanneer

8 oktober 2018

Hoe laat

14.15 - 18.15

Waar

Rondvaart bedrijf Kool tegenover het station

Na tien jaar met veel plezier en toewijding gewerkt te hebben aan de Noordelijke Roemte zetten we, met voldoening en weemoed, een punt achter Roeg en Roem. Dit moment laten we niet onopgemerkt voorbij gaan! Op 8 oktober om 14.15 (tot een uur of 19) willen we u van harte uitnodigen voor de bijzondere Doeg & Roem rondvaart.

Varend langs het Reitdiep richting Dorkwerd en Blauwbörgje doorkruisen we het landschap dat voor de beroemde Groningse schilders van De Ploeg een inspiratiebron is geweest. Theatermakers Sijas de Groot en Nina van der Woude laten ons door de ogen van De Ploeg kijken naar het landschap. Om daarna samen het gesprek aan te gaan over betekenis van, maar vooral het betekenis geven aan, de Noordelijke ruimte. We zorgen uiteraard voor eten & drinken. En proosten met jullie op alle mooie dingen die komen en voorbijgaan….
Er is beperkt plek aan boord. Wees er dus snel bij en geef je voor vrijdag 14 september op!

Waar | Rondvaartbedrijf Kool tegenover het station |
Wanneer | 8 oktober 14.15-18.15 |

Merel is altijd op zoek naar manieren om het beste in elkaar naar boven te halen. Want het is daar waar mensen elkaar ontmoeten dat er iets bijzonders kan ontstaan. Het zijn dan ook niet haar studies filosofie en journalistiek waar ze het meest van leert maar de plekken waar ze komt en de bijzondere mensen die ze daar spreekt. Met veel plezier is ze sinds 2016 projectleider bij Roeg & Roem

Bekijk al onze bloggers