Wanneer

7 december 2017

Hoe laat

7:30

Waar

De Onlanden

Graag nodigen we je uit voor de STAMtafel, ons halfjaarlijkse netwerkmoment in de vroege uurtjes. Op donderdag 7 december ben je om 7.30 uur van harte welkom bij De Onlanderij in Eelderwolde. Koffie, thee en een broodje staan voor je klaar.

Verkennen

Roeg & Roem zet zich al bijna tien jaar op eigenzinnige wijze in voor de ruimtelijke praktijk en het samen leven in het Noorden. Door de jaren heen heeft dit verschillende vormen aangenomen, maar één ding stond daarbij altijd voorop: samen op zoek gaan naar de ongebaande paden. Tijmen Hordijk neemt ons deze ochtend mee op pad voor een andere kijk op stad en land. Wij zijn benieuwd welke paden jullie willen verkennen in 2018

Voorstellen

Deze ochtend willen we jullie ook voorstellen aan Daan Kingma, hij neemt het stokje over van Dien Wiersma.

Auto

Kom je met de auto en gebruik je een tom-tom? Voer dan NIET Madijk 1 in, maar Borchsingel Eelderwolde. Vanaf de Borchsingel staan er routebordjes naar het informatiepunt De Onlanderij. Als je Madijk 1 invoert, het daadwerkelijke adres van de De Onlanderij, dan kom je op een voor normale personenauto’s onbegaanbaar zandpad terecht! Parkeren kan op locatie.

Aanschuiven?

Dat kan! Sluit je aan bij ons netwerk van FANs en supporters of doe eens mee als introducee. Meld je hieronder aan of stuur ons een mailtje.

Roeg & Roem biedt jou en je organisatie een passend platform waar jij je netwerk kan uitbreiden en inspiratie op kan doen rondom thema’s als leefbaarheid, bewonersinitiatieven, krimp en wonen.Het FANschap staat open voor alle organisaties betrokken bij het wonen en werken in leefbare wijken en dorpen. Voor bewoners(organisaties) en zzp’ers bieden we het SUPPORTERschap.

Madijk 1

Wanneer organisaties zoekende zijn, komt Daan om de hoek kijken. NIet met een zak goud, maar met ideeën helpt hij graag verder. Als adviseur voor Groninger Dorpen werkt hij samen met bewonersgroepen ideeën uit. Als projectleider bij Roeg en Roem gaat hij met organisaties aan de slag.

Bekijk al onze bloggers