(Her)gebruik van artikelen

Het auteursrecht van alle teksten op www.roegenroem.nl ligt bij Roeg & Roem en de auteurs.Wil je één of meer artikelen overnemen, dan is zeker toegestaan, maar onder de volgende voorwaarden:

  • vermelding van volledige naam auteur en Roeg & Roem
  • bij digitale publicatie tevens vermelding van de digitale link
  • laat het ons even weten via info@roegenroem.nl

Afbeeldingen

De afbeeldingen op deze site zijn zoveel mogelijk met toestemming van de rechthebbende gebruikt. Indien je een foto hebt gemaakt die wij gebruiken en we hebben je naam er niet bij vermeld, laat het ons dan weten. Dan zullen wij in overleg de afbeelding verwijderen of een bronvermelding toevoegen.

Privacy

Sommige gegevens die voortkomen uit één of meer bezoeken aan www.roegenroem.nl worden permanent bewaard voor het gebruik in Google Analytics. Dit gebeurt anoniem. De gegevens zullen dus nooit te herleiden zijn naar een persoon of organisatie.

Disclaimer

Aan de inhoud van de teksten op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Het is mogelijk dat de teksten onvolledigheden of onjuistheden bevatten, maar dit proberen wij natuurlijk te voorkomen. Je kunt ons wijzen op onjuistheden door een mail te sturen naar info@roegenroem.nl