Stichting Roeg & Roem wordt sinds 2008 gevormd door een netwerk van koplopers die betrokken zijn bij het noordelijke leven, wonen en werken. Een netwerk met een grote verscheidenheid aan perspectieven van onder andere gemeenten, woningcorporaties, bouwers, adviseurs en bewonersgroepen. Onderling inspireren we elkaar met nieuwe initiatieven en delen onze kennis en ervaring.

Waarom Roeg & Roem

Al 10 jaar staat stichting Roeg & Roem met de laarzen in de klei. We bieden een plek waar je vakgenoten spreekt met een gezamenlijke inzet voor het Noorden. Samen zetten we kennis en inzichten om in handvatten die je meeneemt naar je dagelijkse praktijk. Vertrekpunt is het contact met ons netwerk. Laat ons dus weten waar jij behoefte aan hebt!

“Voor mij werkt Roeg & Roem altijd verfrissend. Iedere keer vind ik er nieuwe ideeën, nieuwe contacten en nieuwe mogelijkheden die ik direct in mijn werk kan gebruiken.” Janneke Klijn van Wold & Waard

Onderdeel van ons netwerk worden?

Als FAN of supporter bieden wij jou:

  • Een veelzijdig en betrokken netwerk in Noord-Nederland
  • Invloed op en betrokkenheid bij ons programma 
  • Toegang tot het Spitsuurtje, deze roege versie van een expertmeeting
  • Aanschuiven aan de STAMtafel, hét halfjaarlijkse netwerkmoment
  • 50% korting op alle bijeenkomsten

Sluit je aan!

Het FANschap bestaat uit een jaarlijkse financiële bijdrage en een actieve inhoudelijke bijdrage. Voor bewonersorganisaties en kleine ondernemers bieden we het SUPPORTERschap in ruil voor een bijdrage aan een activiteit of de website.

Interesse? Kom eens langs voor een kop koffie of meld je direct aan als FAN of supporter.

Aangesloten Supporters