We onderhouden een actieve en inhoudelijke band met onze FANs en supporters en faciliteren het contact binnen het netwerk. Dit doen we onder andere door middel van het halfjaarlijkse netwerkmoment aan de Stamtafel en het Spitsuurtje.

Spitsuurtje, altijd op scherp

Een vraag uit het netwerk, een lekker broodje en 90 minuten. Dat zijn de vaste ingrediënten van het Spitsuurtje. In klein gezelschap buigen we ons over een vraag, uitdaging of dilemma uit het werkveld. De veelzijdigheid van ons netwerk biedt enerzijds andere (prikkelende) invalshoeken. Anderzijds spreek je collega’s die met dezelfde uitdagingen te maken hebben. De roege versie van een expertmeeting! 

Wil je meedenken of zoek je een groep frisse denkers aan wie jij een case kunt voorleggen? Sluit je aan bij ons netwerk van FANs en supporters of doe eens mee als introducee.

Lees hier ervaringen van eerdere Spitsuurtjes.

Een plekje aan de Stamtafel

“Stamtafel, met een puik ontbijt de geest in alle vroegte scherpen. Op ongewone plekken die over kansen vertellen. Met energierijke lui die anders willen denken, die gebaande paden beleven om van af te wijken. Dat is Roeg & Roem.” Rein Swart, directeur bestuurder van Accolade en aangesloten als FAN .

Twee keer per jaar nodigen wij onze FANs en supporters uit voor een roege en vroege update. Tijdens een lekker ontbijtje op een inspirerende plek praten we bij, zodat je vol nieuwe ideeën en frisse energie aan de dag begint. Een informeel netwerkmoment om de banden weer even aan te halen. Wil jij vaste gast worden aan onze Stamtafel? Bel of mail gerust en we vertellen je graag meer.

Lees hier ervaringen van eerdere Stamtafels.