In het spitsuurtje buigen we ons over een vraag uit het Netwerk. Van Wijnen stoeit met de gedragscomponent van het Nul op de Meter concept, zo bleek uit de aftrap van Nul op de meter, wat kan er beter? Tijdens het tweede deel, op 8 september, deelde Wold & Waard hun dilemma’s in deze uitdaging. In negentig minuten heb je geen kant en klare oplossing, maar er werd veel kennis en ervaring gedeeld.

 

Eerste stappen

De eerste stappen naar beter op de meter zijn gezet. Hier een tipje van de sluier:

Wordt wéér vervolgd

Met vijftien gedreven en betrokken mensen kom je heel ver. Op verzoek van de groep komt er nog een deel drie. Complexe uitdagingen vragen immers om meer tijd. Denk mee op het Spitsuurtje van 3 november! Geef je hieronder op of stuur ons een mailtje.

Merel is altijd op zoek naar manieren om het beste in elkaar naar boven te halen. Want het is daar waar mensen elkaar ontmoeten dat er iets bijzonders kan ontstaan. Het zijn dan ook niet haar studies filosofie en journalistiek waar ze het meest van leert maar de plekken waar ze komt en de bijzondere mensen die ze daar spreekt. Met veel plezier is ze sinds 2016 projectleider bij Roeg & Roem

Bekijk al onze bloggers