Vorige zomer berichtten we dat we samen met de Hanzehogeschool Groningen een onderzoekssubsidie hadden aangevraagd om een adequate aanpak te ontwikkelen voor het bewonersproces bij Nul op de Meter (NoM)-woningen. En we hebben goed nieuws, want de subsidie is gehonoreerd!

Startbijeenkomst

In dit project gaan we een nieuwe aanpak ontwikkelen voor een efficiënt en effectief bewonerstraject voor NoM-woningen. We werken daarin samen met woningcorporaties, energieadviseurs, bouwbedrijven, architecten en beleidsmakers.

Wij nodigen u van harte uit voor de startbijeenkomst van het project! De bijeenkomst vindt plaats op 31 mei vanaf 13.00 uur in de Energy Academy, het nieuwe duurzame onderwijsgebouw op de Zernike Campus in Groningen.

Meer informatie over de startbijeenkomst en de aanmeldlink vindt u hier.

Volgens Annemarie bereik je dingen samen. Ze brengt mensen bij elkaar, om samen creatieve oplossingen te verzinnen. Annemarie voelt zich betrokken bij de Noordelijke Roemte en gaat graag op verkenningstocht. Dit doet ze ook in het Universiteitsmuseum, waar ze kinderen enthousiasmeert en inspireert voor natuur en wetenschap. Bewonersparticipatie en duurzaamheid gaan haar vooral aan het hart.

Bekijk al onze bloggers