Laatste stap

Een decennium lang heeft Roeg & Roem op ludieke wijze partijen bij elkaar gebracht en zijn we voor dag en dauw opgestaan op zoek naar de ongebaande paden. We weten dat inhoudt verbindt, en weten te verbinden. We voelen ons trots over wat we hebben bereikt. We zien ook dat het speelveld enorm is veranderd.  Roeg & Roem is opgericht als kennis- en inspiratieplatform in een tijd dat die er nog niet veel waren. Tot onze blijdschap zijn er sinds die tijd veel partijen bijgekomen die op het gebied van de ruimtelijke praktijk in het Noorden inspiratie bieden. Daarmee durven we te zeggen dat onze taak erop zit en vinden we het goed om een punt te zetten. Doorhobbelen past namelijk niet bij Roeg & Roem.

We sluiten het jaar af zoals u van ons gewend bent. We sluiten dan ook af zoals u van ons gewend bent, met een knalfeest (roeg) en inspiratie (roem). Kijk op onze agenda voor meer informatie.

 

Wilt u meer toelichting bij dit besluit of heeft u nog andere vragen? Bel of mail gerust. Wij zijn op donderdag en vrijdag bereikbaar.

Merel is altijd op zoek naar manieren om het beste in elkaar naar boven te halen. Want het is daar waar mensen elkaar ontmoeten dat er iets bijzonders kan ontstaan. Het zijn dan ook niet haar studies filosofie en journalistiek waar ze het meest van leert maar de plekken waar ze komt en de bijzondere mensen die ze daar spreekt. Met veel plezier is ze sinds 2016 projectleider bij Roeg & Roem

Bekijk al onze bloggers