In 2017 viert Roeg & Roem het wonen. De toekomst van het wonen houdt veel partijen in ons netwerk bezig. Lef, optimisme, innovatiedrang en noordelijke saamhorigheid is wat we nodig hebben om deze uitdaging het nuchtere hoofd te bieden. Roeg & Roem juicht vernieuwing in wonen in stad en dorp toe en organiseert dit jaar verschillende bijeenkomsten rond dit thema.

Wat staat er op stapel?

 

Houd de website in de gaten...

Gedurende het hele jaar zullen er artikelen op de website verschijnen waarin frisse denkers hun ideeën en plannen met ons delen over de toekomst van het wonen. Daarnaast brengen we dit jaar vernieuwende woonprojecten onder de aandacht. Dit kan zijn vanwege het verrassende eindresultaat of om het bijzondere proces. Weet jij een project dat hier absoluut bij hoort, laat het ons weten!

Door in de rechter boven hoek op de oranje ‘Vier het wonen’- knop te klikken, zie je een overzicht van alles wat er rond ons jaarthema is gepubliceerd en wordt georganiseerd.

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Volgens Dien maak je plannen niet achter je bureau. Daarom gaat ze graag op pad om te horen en zien wat er speelt in de noordelijke roemte. Ze heeft haar eigen studio voor sociaal ruimtelijke vraagstukken en werkt sinds 2015 als projectleider bij Roeg & Roem. Dien verbindt en prikkelt en denkt graag buiten gebaande paden.

Bekijk al onze bloggers